Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУкраїнці створили петицію з закликом повернути мати 4-річної Аліси

Їх розлучили під час евакуації з «Азовсталі»

На платформі Change.org створили петицію з вимогою повернути на підконтрольну Україні територію Вікторію Обідіну – військову медикиню, яку розлучили з 4-річною донькою Алісою під час евакуації з «Азовсталі».

Петиція вже набрала понад 40 тисяч підписів. Її автори закликають Організацію Об’єднаних Націй і Червоний Хрест врятувати Обідіну з фільтраційного табору та повернути дочці на підконтрольну Україні територію.

«Організація Об’єднаних Націй і Червоний Хрест взяли на себе відповідальність за евакуацію всіх мирних жителів з території заводу «Азовсталь», і їм це не вдалося. Поки мати Аліси, Вікторія, а також усі інші цивільні з Маріуполя залишаються у фільтраційному таборі на окупованій території, поки у фільтраційному таборі залишається ще багато військовополонених з «Азовсталі», евакуація не завершена», – наголосили в тексті петиції.

Під час евакуації з Маріуполя 8 травня російські окупанти розлучили жінку та її 4-річну доньку Алісу. У колоні з евакуйованими маріупольцями до Запоріжжя прибула тільки дівчинка, яку повернули родичам, а Вікторію Обідіну залишили у фільтраційному таборі. Мама Аліси була військовою медикинею та цілодобово надавала допомогу пораненим на «Азовсталі». Наразі невідомо, де вона перебуває.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.