Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниMicrosoft допоможе Україні документувати воєнні злочини рф – Мінцифри

Компанія співпрацює з Україною з початку війни

Компанія Microsoft співпрацюватиме з українським урядом для документування воєнних злочинів росії. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Українські представники домовилися з президентом Microsoft Бредом Смітом про співпрацю на зустрічі в Давосі. Команда Microsoft також планує допомогти цифровій індустрії Україні під час відбудови.

«З Microsoft ми співпрацюємо вже давно, і вони активно підтримують Україну під час війни, стали однією з перших компаній, що на початку березня призупинила всі нові продажі продуктів і послуг у росії та надала безоплатні хмарні сервіси для України до кінця 2022 року», – зазначив Федоров.

У компанії підрахували, що своїми ініціативами надали Україні цифрової підтримки на 242 мільйони доларів. Сюди входять фінансові гранти, промокампанії, безоплатний доступ до продуктів і сервісів компанії, обладнання.

Окрім цього, у Мінцифри повідомили про офіційний запуск Xbox в Україні: з’являться українські акаунти, а в консолях – українська мова.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.