Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРосійську агресію не можна умиротворити, на неї треба відповідати силою – МЗС Британії

Міністерка виступить із зверненням до Заходу

Міністерка закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс звернеться до Заходу із закликом не умиротворювати росію, а відповідати силою на агресію. Про це повідомляє The Telegraph із посиланням на британське МЗС.

26 травня Трасс виступить перед Збройними силами Боснії та Герцеговини. У заяві вона говоритиме про застереження від спроб Заходу «умиротворити» путіна. Зокрема, міністерка вимагатиме збільшення постачання зброї Україні та посилення санкцій проти росії.

«Агресію росії неможливо вгамувати. Це потрібно зустріти з силою. Ми не повинні допустити, щоб в Україні розвивався тривалий і все більш болісний конфлікт», – ідеться в промові Трасс.

Вона додасть, що Захід повинен «вивчати уроки історії» після того, як президента росії володимира путіна вже намагалися умиротворити поступками, після чого відбулося вторгнення в Грузію, Крим і Донбас.

«Ми повинні бути невблаганними в забезпеченні перемоги України завдяки військовій допомозі та санкціям. Зараз ми не можемо «зняти ногу з прискорювача», – скаже Трасс.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.