Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПрем’єр-міністерка Фінляндії Санна Марін відвідала Ірпінь і Бучу

Вона також зустрілася з Володимиром Зеленським

Прем’єр-міністерка Фінляндії Санна Марін прибула з візитом до України. Політикиня відвідала Ірпінь і Бучу та зустрілася з президентом Володимиром Зеленським.

Під час візиту до Ірпеня секретарка міської ради Анжела Макеєва показала Марін наслідки «русского мира», що залишили після себе окупанти.

«Обговорили питання допомоги у відновленні нашого міста, адже Ірпінь зазнав найбільших руйнувань, понад 70% міста, і став щитом Києва. Дякуємо за непохитну міжнародну позицію щодо територіальної цілісності України, за запровадження жорсткіших санкцій проти Росії, за військову підтримку та допомогу», – зазначила Макеєва.

Відомо, що під час зустрічі президент Володимир Зеленський подякував Марін за військову допомогу й підтримку України.

«Для нас військова допомога Фінляндії є дуже цінною. Зброя, санкційна політика і єдність наших партнерів у питанні вступу України в ЄС – це те, що може забезпечити міцність в обороні нашої землі», – зазначив Зеленський.

Як повідомляє «Урядовий портал», Фінляндія також допоможе у відбудові інфраструктури та українських міст, а також підтримає освітню реформу в Україні. Країни продовжили реалізацію проекту «Фінська підтримка реформи української школи» до 2023 року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.