Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУкраїна воюватиме до звільнення територій у міжнародно визнаних кордонах – Маляр

«Попереду на нас чекає складний і тривалий етап боротьби»

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що на сьогодні ворог штурмує Україну на декількох напрямках, але Україна боротиметься до повного звільнення своїх територій у міжнародно визнаних кордонах.

За словами Маляр, обстановка залишається складною й має ознаки до подальшого загострення. «Противник задіяв усі сили та засоби для захоплення нашої території й оточення наших військ. Бої на сьогодні досягли максимальної інтенсивності, ворог штурмує позиції наших військ одночасно на декількох напрямках. Попереду на нас чекає надзвичайно складний і тривалий етап боротьби, і треба розуміти, що це війна й, на жаль, втрати з нашого боку неминучі», – сказала Маляр під час брифінгу.

Заступниця міністра оборони зазначила, що люди мають розуміти, що загроза для Києва з боку рф відтепер буде завжди. Також вона нагадала, що рівно 8 років тому відбувся перший бій за Донецький аеропорт. Маляр додала, що сьогодні весь світ знає: Донецький аеропорт – це символ незламності українських воїнів. І тепер у цей же ряд стала історія оборони «Азовсталі».

«Україна боротиметься до повного звільнення наших територій у міжнародно визнаних кордонах, а зберегти обличчя путін може, забравшись геть із наших територій», – наголосила заступниця міністра оборони.

Фото: АрміяInform

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.