Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБренд brabrabra запустив ініціативу допомоги жінкам, які постраждали від війни

Вона дозволяє оплатили білизну для інших українок

Український бренд жіночої білизни brabrabra запустив сервіс brafriend для допомоги жінкам, які постраждали через війну. У межах ініціативи кожен охочий може зробити благодійний внесок та оплатити білизну для постраждалих.

Щоб взяти участь у проєкті, треба перейти на сайт, обрати комплект, який ви хотіли б передати жінкам, які потребують допомоги, й оплатити його онлайн. Можна обрати необмежену кількість товарів із різних колекцій і категорій.

«До нас часто звертаються жінки з постраждалих від війни регіонів із проханнями про допомогу. Тому переконані, що кожен передплачений комплект обов’язково знайде свою власницю. Беремо на себе всі питання комунікації з постраждалими, підбору та доставки й даємо можливість людям у два кліки зробити добру справу для українок», – зазначили в brabrabra.

Так само є можливість отримати допомогу з числа передплачених комплектів. Обрати білизну можна на тому ж сайті за кнопкою «Потребую допомоги». Там одразу можна буде побачити весь доступний передплачений асортимент та обрати білизну. Комплект надішлють у відділення «Нової пошти».

За словами представників бренда, до програми входить максимально широкий асортимент білизни, щоб мати можливість підібрати щось для кожної. Також над ініціативою працюють менеджерки турботи та брафітерки, які допомагають із вибором найбільш підходящого комплекту, спираючись на індивідуальні особливості.

Бренд планує поширити проєкт на міжнародну аудиторію вже найближчим часом, щоб люди за межами України також змогли долучитися до підтримки українок.

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.