Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУкраїнці у Варшаві влаштували марш вдячності полякам

За гостинність і допомогу в боротьбі з росією

У Варшаві відбувся марш «Друзі, дякуємо» на знак вдячності полякам. На ньому українські переселенці відзначили гостинність поляків і допомогу в боротьбі з росією. Про це повідомляє «Укрінформ».

Учасники маршу зібралися біля парламенту Польщі та центральними вулицями, повз Президентський палац рушили на Замкову площу. Учасники маршу несли великий транспарант зі словами «Дякую» і великий український прапор із написом THEY ARE US, а також менші плакати зі словами подяки польською мовою.

Учасники ходи роздавали перехожим квіти та синьо-жовті банти. Ідучи до Замкової площі, вони скандували слова вдячності. Протягом дня на площі тривав ярмарок українських виробів. Увечері розпочався концерт з українськими та польськими виконавцями, зокрема, Kazka, TVORCHI та Poparzeni Kawą Trzy.

«Квіти та пісні від українців для поляків, які з першого дня зустріли нас широкими плечима, відкритими серцями й обіймами! Марш і концерт подяки полякам сьогодні у Варшаві! Дякую, Польщо!» – написав посол України в Польщі Андрій Дещиця.

Фото: Twitter/Andrii Deshchytsia

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.