Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниФонд співачки Аліши Кіз підтримав українських дітей, які постраждали від війни

Музикантка співпрацюватиме з фондом «Твоя Опора»

Нью-Йоркська благодійна організація Кeep a Child Alive, яку заснувала американська співачка та лауреатка «Ґреммі» Аліша Кіз, розпочала співпрацю з українським фондом «Твоя Опора».

Повідомляють, що Кіз проявила солідарність з українським благодійним фондом «Твоя опора» та запропонувала свою підтримку, щоб діти отримали допомогу. «Це наш обов’язок об’єднатися та зробити все, що в наших силах, щоб допомогти дітям, які потребують нашої підтримки. Для нас велика честь працювати з фондом «Твоя опора» та мати змогу забезпечувати дітей з вразливих категорій життєво необхідними ресурсами», – коментує колаборацію Антоніо Руіз Гіменез, CEO та виконавчий директор Keep a Child Alive.

Частину переданої допомоги вже отримали в будинках дитини, центрах соціально-психологічної реабілітації дітей, центрах соціальної підтримки дітей і сімей у кількох регіонах України. Ці центри вже отримали матраци, постільну білизну, подушки, ковдри, підгузники й інші засобі гігієни тощо – речі, які були надзвичайно необхідними.

Фонд Кeep a Child Alive надає медичні, освітні та соціальні послуги дітям по всьому світу з 2003 року.

«Твоя Опора» – український благодійний фонд, який засновала у 2014 році Валерія Татарчук, щоб допомагати дітям із вродженими вадами серця. Із початком російсько-української війни фонд розширив спектр своєї діяльності й почав надавати гуманітарну допомогу постраждалим від воєнних дій дітям, дорослому цивільному населенню та лікарням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.