Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Ви помиляєтеся»: українці відреагували на заяву автора «Гри престолів» про «хороших росіян»

Письменник заявив, що росіяни – «хороші люди з жахливими лідерами»

Американський письменник Джордж Мартін, автор циклу «Пісня льоду й полум’я», за яким зняли серіал «Гра престолів», заявив, що росіяни – «хороші люди з жахливими лідерами». У мережі відреагували на його слова. Про це пише NV.

«путін – злісний бандит. Хоча такою здається історія світу. Хороші люди з жахливими лідерами. Слухаючи повідомлення про боротьбу, я відчуваю себе таким злим, таким безпорадним», – написав Мартін.

Після заяв Мартіна, опублікованих у блозі письменника, користувачі твітера почали реагувати на його слова про хороших росіян.

«Ґвалтівників, мародерів і вбивць не можна назвати хорошими людьми»

«6,5 мільйона біженців виїхали з України, лише в Маріуполі загинули 20 тисяч мирних жителів, і все, що пан Мартін може сказати з цього приводу, – це те, що в Санкт-Петербурзі живуть милі росіяни»

«Шановний Мартіне, якщо росіяни хороші, то чому ж вони виконують злочинні накази путіна (хоча мають можливість відмовитися) й повністю підтримують його?»

«Ви дуже помиляєтеся, якщо думаєте, що росіяни не поділяють бажання Путіна всім серцем. Те, що вони демонструють на конференціях, – це не їхні справжні імперіалістичні переконання. Більшості з них дуже подобається ідея геноциду українців».

Фото: wikimedia

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.