Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАвстралійську газету звинуватили в шантажуванні Ребел Вілсон перед її камінг-аутом. Що відомо

Репортер газети нібито знав про стосунки акторки і її партнерки

Австралійська газета The Sydney Morning Herald звинуватили в шантажуванні акторки Ребел Вілсон перед тим, як вона зробила камінг-аут. Журналіст Ендрю Горнері нібито знав про стосунки акторки і її партнерки та планував випустити про це матеріал. Про це пише BBC.

У п’ятницю, 10 червня, Вілсон здійснила камінг-аут і поділилася фотографією зі своєю партнеркою – дизайнеркою Рамоною Агрумою. Наступного дня The Sydney Morning Herald опублікували колонку. У ній репортер Ендрю Горнері заявив, що знав про стосунки ще до того, як вони стали публічними. Журналіст повідомив, що в четвер надіслав Вілсон електронний лист, де звернувся до представників Вілсон із проханням прокоментувати історію й додав свій дедлайн у півтора дні.

«Хоча я розумію, що про партнерку Ребел ніде не згадувалося, у мене є кілька джерел, які підтвердили статус стосунків, і я маю достатньо деталей для публікації. Однак, в інтересах прозорості та справедливості перед публікацією я звертаюся до Ребел, щоб дізнатися, чи буде вона брати участь у тому, що, на мою думку, є щасливою та несподіваною новиною про неї, особливо з огляду на святкування Прайду», – ідеться в листі Горнері.

Колонка викликала критику в соціальних мережах. Користувачі називають дії журналіста шантажуванням, а активісти ЛГБТК+ звернули увагу на проблему тиску щодо камінг-ауту представників ЛГБТ.

У відповідь газета спростувала тиск на Вілсон, заявивши, що «просто ставила питання». Але зрештою в понеділок Горнері опублікував вибачення й визнав, що вони «зробили неправильні кроки у своєму підході». Журналіст додав, що «як гей, я добре знаю, наскільки болісна дискримінація» та що він не хотів би «завдати цього болю комусь іншому».

Вілсон не відповіла на електронний лист, перш ніж опублікувати власний пост у п’ятницю. Вона не коментувала дії газети. Водночас у відповідь на твіт про те, що вона здійснила камінг-аут не за своїм вибором, акторка сказала, що це була «дуже важка ситуація, але намагаюся впоратися з цим з гідністю».

Фото: instagram/rebelwilson

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.