Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКевіну Спейсі призначили заставу після звинувачень у домаганнях

Пізніше актор знову виступить перед судом

Американський актор Кевін Спейсі призначили беззастережну заставу після того, як постав перед судом у Лондоні за звинуваченнями в сексуальних домаганнях. Про це пише BBC.

Спейсі звинувачують троє чоловіків. Справа стосується інцидентів, які відбулися у 2005, 2008 і 2013 роках. Обвинувачення висунули після перевірки доказів, зібраних столичною поліцією.

Повідомляється, що Спейсі не просили подати заяву щодо вчинення злочинів з 2005 по 2013 роки. 14 липня він має з’явитися в суді Саутварка на слуханнях про визнання провини та підготовку до суду.

Адвокат Спейсі Патрік Гіббс заявив, що його клієнт «рішуче заперечує будь-яку злочинність у цій справі». Ордер на арешт, який раніше був виданий на Спейсі, також був відкликаний після того, як він добровільно з’явився в суді.

Прокурорка Наталі Довсон стверджувала, що Спейсі не слід надавати можливість покинути Британію, заявляючи, що є «істотні підстави» вважати, що він може не повернутися, щоб постати перед судом. Однак адвокат Спейсі заперечив ці заяви.

Фото: Sky News

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.