Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБританська королівська родина таємно пропонує прихисток українцям – ЗМІ

Королева Єлизавета II зробила «щедре» приватне пожертвування

Члени британської королівської родини таємно пропонують прихисток українським переселенцям. Про це повідомляє Vanity Fair з посиланням на британську газету Daily Express.

Як зазначають джерела, близькі до родини, вона не лише робить великі грошові пожертви та публічно підтримує українців, але й надає житло переселенцям. Водночас члени королівської родини «працюють за лаштунками» над низкою проєктів і хочуть, щоб їхній внесок був конфіденційним.

Повідомляють, що ще на початку березня королева Єлизавета II зробила рідкісне приватне пожертвування, яке назвали «щедрим». Королева також показувала підтримку, з’явившись у синьо-жовтому образі та замовивши квіткові композиції в кольорах України для Віндзорського замку. За словами джерел, «ці речі, як правило, трапляються невипадково».

Окрім цього, із початку повномасштабного вторгнення інші члени королівської родини, як-от принц Вільям і Кейт Міддлтон, більш відкрито виступали проти російської агресії та підтримували українців різними способами.

Речники Букінгемського палацу заявили, що запровадили декілька способів практичної допомоги та підтримки українців, але відмовилися розкривати деталі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.