Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЖіночий фонд ООН надасть гранти для громадських організацій в Україні

Для фінансування проєктів українських переселенок

Жіночий фонд миру та гуманітарної допомоги ООН відкрив конкурс проєктних заявок для жіночих громадських організацій в Україні. Мета фонду – сприяти та забезпечити соціально-економічне відновлення, представництво та лідерство жінок у кризовому й гуманітарному контекстах.

Конкурс відкритий для жіночих і молодіжних жіночих організацій у Молдові й Україні. Він зосереджується на фінансуванні проєктів та ініціатив, які працюють для їхньої підтримки або створені жінками-біженками та внутрішньо переміщеними особами.

Гранти надаватимуть за двома напрямами:

  • програмне фінансування (від 30 до 350 тисяч доларів для фінансового забезпечення діяльності організацій у контексті соціально-економічного відновлення та політичної участі жінок у миробудуванні);
  • інституційне фінансування (від 5 до 30 тисяч доларів для зміцнення інституційної можливості місцевих організацій, що у своїй діяльності дотичні до жінок-переселенок, активно підтримують їх або створені ними).

Заявки на участь можуть надходити від кількох організацій у співпраці. Водночас лише організація, яка виступає провідним заявником, має відповідати критеріям, указаним у вимогах, тобто працювати відповідно до мети конкурсу.

Фонд фінансуватиме ініціативи, орієнтовані на одну країну – Україну або Молдову. Для того, щоб подати заявку, переходьте за посиланням.

Прийом заявок відбувається до 11 липня (пізні пропозиції) або до 27 червня (ранні пропозиції). Заявку можна подавати лише один раз.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.