Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниWarner Bros. скасує угоду з Езрою Міллером після звинувачень у грумінгу – ЗМІ

Актор зіграли головну роль у фільмі «Флеш»

Warner Bros. планує розірвати угоду з актором Езрою Міллером після виходу стрічки «Флеш», де вони зіграли головну роль. Це пов’язано зі звинуваченнями актора в грумінгу неповнолітніх. Про це пише The Direct.

Повідомляється, що Міллера двічі заарештовували протягом останніх 3 місяців через звинувачення в грумінгу. Після цього актор опублікували у своєму інстаграмі меми, які викликали шквал критики в мережі. Зокрема, на одному мемі було написано «Ти не можеш дістати мене, я в іншому всесвіті». Згодом Міллер видалили свій акаунт.

Наразі прем’єру «Флеша» відкладено до 23 червня 2023 року. Згідно з Deadline, Warner Bros. вирішила припинити роботу з Міллером після виходу стрічки. Інсайдер повідомив виданню, що новий генеральний директор Warner Bros. Discovery Девід Заслав сподівається, що скандал навколо Міллера «не залишатиметься в центрі уваги» до прем’єри «Флеша» у 2023-му.

«У цьому немає виграшу для Warner Bros. Для Заслава це успадкована проблема. Сподіваюся, що скандал залишиться на низькому рівні до виходу фільму в прокат, і що все вийде якнайкраще», – ідеться в заяві.

Водночас шанувальники Warner Bros. сподіваються почути публічні заяви від компанії. Деякі користувачі висловлюють нерозуміння, чому звинувачення Міллера не настільки поширені в ЗМІ й не так активно обговорюються в соцмережах. Зокрема, справу щодо Міллера порівнюють із судом Джонні Деппа й Ембер Герд, який активно обговорювали в ЗМІ.

Фото: wikimedia

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.