Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Берліні активістки виклали закривавлену літеру Z із закликом не забувати про війну

У межах акції «Імперіалістична велич»

У Берліні активістки організації Femay провели антивоєнну акцію «Імперіалістична велич». У межах акції активістки, лежачи на асфальті, виклали закривавлену літеру Z. За словами організаторок, ця акція – своєрідний відчайдушний крик про те, що ми зараз не маємо жодного права забувати про війну та воєнні злочини росії.

«Методи активізму за своєю радикальністю зараз мають бути пропорційними тому нелюдському жаху, який зараз відбувається в Україні. Не час діяти помірно та шукати компромісу з людьми, які влаштовують масові зґвалтування й геноцид мирних жителів. Час радикалізуватися. Поміркованість та інтелігентський пацифізм зараз убивають в Україні», – поділилися активістки.

Акція має на меті показати, що справжній «русский мир» і російська велич побудовані на мілітаризмі та на катуванні, зґвалтуванні й убивствах мирних жителів.

«Щоразу, коли хтось каже, що підтримує війну в Україні та пишається нинішньою росією, треба одразу згадати мільйони біженців із знищеним життям, десятки тисяч убитих невинних людей і сотні зґвалтованих жінок, чоловіків, дітей і навіть літніх людей. Це те, що вони називають «імперіалістичною величчю». Це те, чим вони пишаються», – зазначили у Femay.

Фото: Karol Roller

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.