Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниГолова ВР запропонував призначити омбудсменом Дмитра Лубінця

Після відсторонення Людмили Денісової від посади

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук запропонував призначити новим омбудсменом депутата Дмитра Лубінця замість Людмили Денісової. Про це Стефанчук написав у Facebook.

Очільник Ради повідомив, що вніс до парламенту пропозицію про призначення Лубінця. Наразі нардеп очолює комітет із питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій.

«Вірю, що його досвід на посаді, а також його професійні та людські якості створять усі необхідні передумови для виконання в повному обсязі повноважень, покладених на Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини», – написав Стефанчук.

У 2019 році Дмитра Лубінця обрали до Верховної Ради 9 скликання як безпартійного самовисуванця за 60 округом (Донецька область). Він є членом депутатської групи «За майбутнє».

Нагадаємо: наприкінці травня українські медійниці звернулися до Людмили Денісової із закликом скорегувати комунікацію про статеві злочини під час війни. 31 травня Верховна Рада відсторонила Денісову від посади. Недовіру Людмилі Денісовій висловили відповідно до статті 12 закону про правовий режим воєнного стану. У відповідь Денісова заявила, що оскаржуватиме звільнення в суді.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.