Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДо кінця року Україна має схвалити понад 30 законів для Євроінтеграції – Стефанішина

Щоб почати наступний етап приєднання до ЄС

Верховна Рада готується ухвалити понад 30 законопроєктів у межах євроінтеграції України. Як пише «Громадське», про це повідомила віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина в ефірі національного телемарафону.

За словами Стефанішиної, до кінця року до голосування в парламенті підготують більше як 30 євроінтеграційних законопроєктів. Готується засідання Ради асоціації за участі прем’єр-міністра. Це робитимуть, щоб якнайшвидше почати наступний етап приєднання до ЄС у форматі перемовин.

Політикиня зауважила, що в парламенті готові 80 законопроєктів «євроінтеграційного портфеля». На сьогодні сформовані 30 проєктів документів, які можна ухвалювати під час воєнного стану. Вони допомагатимуть підприємствам, економіці й не створюватимуть додаткового негативного регулювання. Влада також розробила дорожню карту щодо кожного з пунктів рекомендацій Єврокомісії.

«Робота велась і до початку повномасштабної війни, але мобілізації такої великої політичної волі для того, щоб просунутися в кожному з цих пунктів, ми не мали. І сьогодні ці рекомендації є певним стимулом», – зауважила віцепремʼєрка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.