Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДженніфер Еністон поділилася, що вважала свою роботу «марною» через війну в Україні

Нещодавно акторка знялася в комедії «Загадкове вбивство 2»

Дженніфер Еністон відверто поділилася, що відчувала свою роботу «марною» на тлі повномасштабного вторгнення рф в Україну. Акторка поділилася цим в інтерв’ю People.

Під час розмови Еністон розповіла про зйомки продовження комедії «Загадкове вбивство» в Парижі та роботу з Адамом Сендлером. Вона поділилася, що їй було важко працювати далеко від дому. Окрім цього, війна в Україні була зовсім поряд.

«Це було три місяці далеко від дому. І це було складно лише тому, що я не була так далеко від своїх собак із початку пандемії. Також Україна була зовсім поряд», – додала вона.

Еністон поділилася, що вона вважала, що знімати комедію під час війни відчувалося «марним», але вона нагадала собі, що людям треба давати можливість залишатися позитивними. «Я нагадала собі, що це те, що потрібно людям. Люди хочуть сміятися. Людям потрібні комедії. Людям треба ненадовго відволіктися й не думати», – сказала Еністон.

Акторка поділилася, що після пандемії намагається не тиснути на себе. «Останні декілька років навчили нас усіх, що не можна переживати через дрібниці, а бути вдячними за кожен день», – сказала вона.

У березні Еністон привітала українок з Міжнародним днем боротьби за права жінок і висловила захоплення їхнім героїзмом.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.