Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНа Кіровоградщині жінкам безкоштовно надаватимуть гормональні та протизаплідні ліки

А також препарати за порушення менструального циклу

Жительки Кіровоградщини безкоштовно отримають гормональні й протизаплідні препарати в межах комплексної допомоги в питаннях планування сім’ї. Про це повідомили в пресслужбі Кіровоградської обласної ради.

Програму забезпечили Обласний центр планування сім’ї та репродукції людини Кіровоградської обласної ради разом з міжнародною гуманітарною організацією «Лікарі без кордонів».

Жінки зможуть отримати комбіновані оральні контрацептиви, внутрішньоматкові спіралі та презервативи. А також гормональні препарати й ліки для жінок різного віку, що застосовуються за вагітності, лікуванні порушень менструального циклу чи замісній терапії в менопаузі.

«Завдання центру – надавати безкоштовний доступ до програми планування сім’ї жінкам, які постраждали від кризи, а також забезпечити їм доступ до якісних медичних послуг», – повідомила генеральна директорка центру планування сім’ї Наталія Нор.

Ліки видаватимуть безпосередньо в обласному центрі планування сім’ї (Студентський бульвар, 18) і в аптеці «Кіровоградфармація» №118 у Кропивницькому.

Текст: Галина Данилюк

Фото: Amazon

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.