Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСуд оголосив вирок жительці Харкова, яка продавала свої нюдси

Її визнали винною у виготовленні та збуті порнографічних матеріалів

Полтавський суді виніс вирок харків’янці Дар’ї, яка заробляла через продаж своїх еротичних фото й відео. Обвинувачену засудили до 3 років умовно та зобов’язали відшкодувати кошти, витрачені на експертизу проданих фото. Про це повідомляє місцеве медіа «Полтавщина».

Згідно з матеріалами справи, минулого року дівчина створила закриті канали в Telegram, де публікувала свої нюдси. На одному з них вона публікувала вартість доступу до контенту.

Слідчим удалося знайти докази 8 епізодів виготовлення медіа й 6 епізодів відправлення донатів за контент, який створювала дівчина. За пів року, з травня по жовтень 2021-го, дівчина заробила не менше 3 тисяч гривень.

У жовтні 2021 року суд відкрив справу за чч. 1, 3 ст. 301 ККУ (виготовлення, зберігання з метою збуту, збут зображень порнографічного характеру). Розслідування проводили харківські правоохоронці. У квартирі дівчини вилучили три картки банків, два телефони, а також декілька секс-іграшок.

Справу передали до суду в Полтаві. На засіданні жителька Харкова визнала провину та підтвердила всі описані вище обставини. Суддя визнала її винною у виготовленні та збуті порнографічних матеріалів, у зокрема повторно.

Як покарання дівчині призначили 3 роки ув’язнення, але від відбування цього терміну звільнили з випробувальним терміном 1 рік. Також її зобов’язали відшкодувати державі витрати на залучення експерта, який аналізував її фото й відео, що склали 12 356 гривень.

Суд також постановив вилучити знайдені секс-іграшки, але зберігати диск із зображеннями. Картки й телефони повернули власниці.

«Звісно, виготовлення й розповсюдження порнографії в Україні досі є кримінальним злочином. Але під час воєнного стану розслідування й розгляд подібних справ виглядають недоречно. Це до того, що в Україні вже офіційно діє сервіс OnlyFans, мільйони користувачі якого отримують від моделей інтимні фотографії за донати, і з цієї суми сплачуються податки в держбюджет», – зазначили у виданні.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.