Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниГілейн Максвелл засудили на 20 років за справою про секс-торгівлю неповнолітніми

«У моєму житті я найбільше шкодую, що зустріла Джеффрі Епштейна»

Гілейн Максвелл засудили до 20 років позбавлення волі у справі про торгівлю неповнолітніми у змові з Джеффрі Епштейном. Про це пише Reuthers.

Гілейн Максвелл заарештували влітку 2020 року. Їй висунули звинувачення в сексуальній торгівлі й у змові з метою заманити постраждалих від злочинів Епштейна.

На додаток до сексуальної торгівлі суд визнав Максвелл винною в змові з метою спонукання осіб у віці до 17 років займатися незаконною сексуальною діяльністю і в перевезенні неповнолітніх осіб з цією ж метою.

Виступаючи на слуханні, перш ніж дізнатися вирок Максвелл назвала Епштейна «маніпулятивною, хитрою людиною, яка контролює», яка обдурювала всіх у своєму оточенні. Вона заявила, що шкодує про біль, який відчували постраждалі. «У моєму житті я найбільше шкодую, що зустріла Джеффрі Епштейна», – сказала Максвелл.

Джеффрі Епштейна заарештували в липні 2019 року за організацію проституції, педофілію й торгівлю неповнолітніми. За місяць після арешту чоловік помер у тюремній камері; за офіційною заявою, це було самогубство.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.