Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниОчільниця МЗС Британії висунула свою кандидатуру на посаду прем’єр-міністерки

У своїй заяві Ліз Трасс згадала Україну

Міністерка закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс висунула свою кандидатуру на посаду лідерки Консервативної партії та прем’єр-міністерки країни. Про це пише The Daily Telegraph.

«Ми стикаємося і з серйозними викликами за кордоном, що виходять від агресивної росії й усе більш рішучого Китаю. Залишилося менш ніж два роки для підготовки до наступних виборів. Це буде важке протистояння, але в ньому можна перемогти, якщо виконати обіцянки перед британським народом», – заявила Трасс.

Трасс оголосила, що почне знижувати податки «з першого дня», якщо стане прем’єр-міністеркою. Вона також зазначила, що приєднається до своїх конкурентів у планах скоротити податок на корпорації, скасувати підвищення національного страхування й реформувати ставки бізнесу.

Ліз Трасс активно підтримувала Україну. Вона закликала Захід не умиротворювати росію, а перемогти агресію силою. «Я наполегливо працюватиму на посаді прем’єр-міністерки, забезпечуючи програш путіна в Україні, і поліпшуючи економіку», – додала Трасс.

Фото: Neil Hall

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.