Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Одесі проведуть виставку, присвячену внеску ЛГБТ-спільноти під час війни

Із фотоісторіями представників ЛГБТ, які наближають нас до перемоги

«КиївПрайд» у співпраці з Асоціацією ЛГБТ «ЛІГА» представить виставку «Я в Україні / Я поза Україною» в Одесі. Експозиція присвячена ЛГБТ+ людям, які допомагають Україні під час війни.

На виставці представлені фотоісторії представників ЛГБТ з різних міст, які зараз займаються волонтерською діяльністю, воюють у лавах ЗСУ, збирають кошти, проводять акції й інформують іноземців про війну в Україні.

Уперше «Я в Україні / Я поза Україною» показали в Києві під час прайд-місяця, щоб привернути увагу світу до подій в Україні й до ролі спільноти ЛГБТ+ у боротьбі нашого народу проти російських загарбників.

«ЛГБТ+ людям надважливо залишатися видимими під час війни. Можливо, навіть більше, ніж у мирний час. Уже 8 років частина українців/ок воюють не тільки з росією, а й з небезпечним антигуманістичним поділом на «таких» і «не таких» людей. ЛГБТ+ спільнота також робить великий внесок у перемогу України. І ця виставка – наша шана й вдячність їм», – поділився Ленні Емсон, директор ГО «КиївПрайд».

Виставка відкриється 14 липня, о 13:00, і триватиме до 15 липня, 18:00. Вхід тільки за попередньою реєстрацією на пошту [email protected]. Місце повідомлять після підтвердження реєстрації.

Фото: KyivPride

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.