Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ британській армії рекордна кількість дівчат повідомила про випадки сексуального насильства

У Британії хлопці та дівчата вступають на службу із 16 років

За останній рік рекордна кількість дівчат-підлітків віком до 18 років, які служать у британській армії, зазнали сексуального насильства та зґвалтування під час навчання. Про це повідомляє VICE World News.

Сполучене Королівство є однією із 16 країн світу, де на службу вступають із 16 років, причому наймолодші люди найбільш вразливі до насильства. Статистику про випадки домагань оприлюднили саме тоді, коли британські збройні сили активно намагаються залучити більше жінок до своїх лав через розповіді про переваги кар’єри та гендерну рівність. Однак, як зазначили у виданні, британська армія ігнорує ключові рекомендації звіту щодо жорстокого поводження з жінками, які служать в армії.

У статті додають, що трьох співробітників Army Foundation College (AFC) Harrogate, британського армійського навчального коледжу для молодших 18 років торік звинуватили у скоєнні сексуальних злочинів проти студенток.

Повідомляється, що кількість повідомлень про те, що неповнолітні постраждали від сексуального насильства та зґвалтування, зросла вдесятеро: з одного у 2015 році до десяти в минулому році. Водночас за минулий рік цифра зросла майже в п'ять разів.

За даними цього року, 47 підлітків віком до 18 років були ідентифіковані військовою поліцією як постраждалі від сексуального насильства та зґвалтування. Серед них – 37 дівчат і 10 хлопців. Окрім цього, наразі зареєстровано 240 дівчат цього віку, тобто більше ніж одна з десяти дівчат заявили, що зазнали нападу.

Фото: Christopher Furlong

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.