Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Києві судитимуть підозрюваного в розбещенні 8-річної школярки

Чоловік чинив розпусні дії у шкільних вбиральнях

Чоловік, якого розшукували за спробу вчинити розпусні дії щодо 8-річної школярки, постане перед судом. Ним виявися киянин, якого вже судили за аналогічні злочини. Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

У вересні 2021 року чоловік проник до вбиральні на території школи в Деснянському районі столиці та, скориставшись відсутністю сторонніх осіб, залякав 8-річну дівчинку й учинив щодо неї розпусні дії.

Невдовзі зловмисника затримали. Ним виявився киянин, раніше судимий за аналогічні злочини й засуджений до 12 років позбавлення волі. Однак у вересні, за п’ять днів до скоєного злочину, його звільнили на підставі так званого закону «Савченко».

У вересні, за рішенням суду, чоловіка взяли під варту з правом внесення застави. Після внесення застави підозрюваний почав переховуватися від органу досудового розслідування та суду, у зв’язку з чим його оголосили в розшук.

Зловмисника затримали на Львівщині, де він скоїв аналогічний злочин. У грудні 2021 року, переодягнувшись у жіночі речі, він зайшов до шкільного туалету однієї з львівських шкіл, де перебувала другокласниця, і намагався вчинити щодо дитини розпусні дії.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 156 КК України (учинення розпусних дій стосовно малолітньої особи). Суд оголосив безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.