Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниInstagram видалив сторінку Асоціації родин захисників «Азовсталі»

Причини видалення акаунту не відомі

Instagram видалив сторінку Асоціації родин захисників «Азовсталі». На це звернули увагу користувачі мережі.

Під час спроби зайти на сторінку з’являється напис «Посилання, можливо, пошкоджене або сторінку видалено». Наразі причини видалення сторінки невідомі.

Варто зазначити, що вранці 9 серпня акаунт був доступний. Учора, 8 серпня, у ньому опублікували заяву, де закликали завадити «трибуналу» над полоненими, перевіряти інформацію в соцмережах і не вірити «гучним» постам із фейковою інформацією.

Офіційну інформацію від Асоціації можна знайти в Telegram.

Із початку повномасштабного вторгнення росії в Україну українські користувачі Instagram і Facebook неодноразово повідомляли, що соцмережі блокують їхні дописи про війну. Найчастіше контент приховують, бо він є «потенційно неприйнятним».

Оновлення

Асоціація родин захисників «Азовсталі» повідомила, що «обурена і розчарована» рішенням соцмережі. «Instagram і компанія Meta загалом давно демонструють свою неприязнь до теми війни в Україні та українських захисників, зокрема, до героїв полку «Азов», які роками зазнавали найабсурдніших обмежень з боку цієї соцмережі. Сьогодні ці обмеження торкнулися і рідних воїнів, які чекають на них з полону терористичної росії», – зазначили у заяві.

В Асоціації додали, що подали апеляцію щодо цього рішення, а також звернулися до Міністерства цифрової трансформації України з проханням сприяти в розблокуванні акаунту. «Сподіваємося, у Meta визнають свою помилку і повернуть сторінку, якщо ні – чекаємо нарешті на заяву про підтримку їхньою компанією терористичної армії рф», – наголосили рідні захисників.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.