Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Україні також зростають ціни на енергоносії, але нас ще й убивають – Зеленська

Перша леді звернулася до європейців в інтерв’ю французьким ЗМІ

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про український спротив російському вторгненню французького каналу LCI.

Зокрема, під час інтерв’ю перша леді відповіла щодо можливості миру з росією за будь-яку ціну, про що дедалі частіше говорять на Заході. «Таке кажуть люди, які перебувають не в Україні. Пацифістом може бути лише той, чиєму життю не загрожує небезпека. Ми в Україні не можемо собі такого дозволити. Піти на поступки росії означатиме, що сильніший має право нападати. Якщо ми це допустимо, то опинимося у світі, у якому головним є право сили», – наголосила Зеленська.

Відповідаючи на запитання, чи боїться вона втоми жителів країн Заходу від війни в Україні й того, що їх лякатиме зростання ціни на газ, дружина президента наголосила, що українцям немає сенсу боятися цього, адже найстрашніше з ними вже сталося.

«Щойно всі поставлять на перше місце свої ціни на енергоносії або те, що не буде так тепло, як торік, росія досягне своєї мети. Я б хотіла нагадати глядачам у Європі, що в нас так само зростають ціни на енергоресурси. Ми так само не знаємо, як буде з опаленням. У нас частина будинків стоїть без вікон, й обігрів там фізично неможливий. У нас так само COVID. Але на додаток до цього нас убивають. Вони вбивають швидше, ніж ми встигаємо про це розповідати», – сказала Зеленська.

Дружина президента також висловила сподівання, що західні держави прискорять допомогу Україні через регулярні терористичні дії росії.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.