Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМайже 30 приватних університетів запропонували навчання абітурієнтам з окупованих територій

Деякі ЗВО запропонують цим студентам місце в гуртожитку

Близько 30 приватних закладів вищої освіти запропонували безкоштовне дистанційне навчання для абітурієнтів з тимчасово окупованих територій. Про це повідомила народна депутатка України Юлія Гришина.

«Ми маємо велику кількість абітурієнтів, які хочуть, але не можуть виїхати з тимчасово окупованих територій, не можуть здати мультипредметний тест. Ми можемо втратити цих дітей, бо їх забере росія», – поділилася Гришина.

За її словами, народні депутати звернулися до приватних закладів освіти з пропозицією надати можливість дітям з окупованих територій вступити дистанційно на безкоштовне навчання. Гришина зауважила, що деякі ЗВО нададуть студентам, які зможуть виїхати з окупованої території, можливість безоплатно мешкати в гуртожитку.

«Це надважливо – забезпечити наших дітей можливостями для освіти, допомогти їм не втратити дорогоцінний час, зберегти інтелектуальний потенціал нашої країни. Дуже вдячна приватним ЗВО за їхню готовність прийти на допомогу навіть у такі важкі часи», – додала депутатка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.