Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Небачена Азовсталь». У Києві проведуть фотовиставку, присвячену захисникам Маріуполя

У межах заходу виступлять Сергій Жадан і Дар’я Коломієць

Благодійний Фонд Сергія Притули спільно з TNT Agency, ARTLIVE проведуть виставку фотографій Дмитра Козацького (позивний «Орест»), фотографа і керівника пресслужби полку «Азов».

Виставка проходитиме 12–14 серпня в галереї D12. Мета заходу – зібрати кошти на мілітарну допомогу для бійців полк «Азов», які продовжують боротьбу, поки їхні побратими в російському полоні, а також нагадати світу про оборонців Маріуполя і їхній героїзм.

Поряд із 25 відомими роботами, на виставці також покажуть знімки з бомбосховищ «Азовсталі», які раніше не публікувалися. Їх надала мама Ореста – Ірина. Окрім цього, на виставці можна буде побачити відео, які захисники «Азовсталі» надсилали своїм родинам просто з оточення окупантів.

У межах заходу 12 серпня відбудеться зустріч-розмова з родичами бійців різних підрозділів, які були на «Азовсталі». Вони розкажуть історії захисників, про які не чули раніше. Також цього дня Сергій Жадан виступить зі своїми віршами.

На третій день події, 14 серпня, гурт ТНМК і диджейка Дар’я Коломієць проведуть музичний вечір для збору донатів на допомогу військовим.

Усі зібрані кошти передадуть на закупівлю мілітарної допомоги полку «Азов» через благодійний фонд Сергія Притули.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.