Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Україні стартував набір до медіашколи для активісток і представниць жіночих організацій

Із модулями на теми сторітелінгу, медіапродакшену й більше

В Україні оголосили набір до медіашколи для активісток і представниць жіночих організацій з метою поліпшення комунікаційних й адвокаційних навичок, а також сприяння встановленню нових партнерських відносин зі ЗМІ для комунікації й адвокації гендерної рівності.

Курс підійде для українських активісток і представниць жіночих і молодіжних громадських організацій, а також для спеціалісток із комунікацій. Медіашкола проходитиме онлайн і складатиметься з таких чотирьох модулів: сторітелінг, медіапродакшн, дистрибуція, бренд.

Кожен із модулів займатиме 3 дні на тиждень і пропонуватиме збалансований обсяг теорії й практики. Протягом навчання учасниць будуть супроводжувати ментори/-ки, які допомагатимуть на кожному етапі. Після завершення медіашколи учасниці матимуть нагоду продовжити співпрацю для підготовки й публікації матеріалів на провідних національних і регіональних українських медіа.

До медіашколи планують відібрати не менше 15 учасниць. Пріоритет надаватимуть кандидаткам, які мають досвід активізму у сфері гендерної рівності або представляють громадські організації, які сповідують феміністичні принципи. Також важливо, щоб кандидатки продемонстрували мотивацію на навчання, підтвердили можливість залученості, готовність до підготовки матеріалів для медіа, а також надали контакти представників/-ць своєї організації чи інших осіб, які рекомендують їх до участі у школі.

Навчання триватиме з 15 вересня по 8 жовтня 2022 року. Прийом заявок на участь проходить до 14 серпня включно за посиланням. Результати відбору повідомлять до 31 серпня.

Проєкт запустили за ініціативи ООН Жінки в Україні спільно з Джейномікс Паблішінг і Центром медіадосліджень при Стокгольмській школі економіки в Ризі, у співпраці з Офісом Віцепрем’єрки з питань європейської і євроатлантичної інтеграції.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.