Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСуд продовжив слідство у справі про зґвалтування жінки поліцейськими в Кагарлику

До шести місяців

Голосіївський районний суд міста Києва продовжив строки слідства у справі про зґвалтування жінки в поліцейському відділенні Кагарлика.

Про це на сторінці Facebook написала адвокатка жінки Олена Сотник.

«Враховуючи велику кількість епізодів і потерпілих, рішення суду було однозначним − продовжити до 6 місяців. Збір матеріалів у цій справі має бути повноцінним, об’єктивним і ґрунтовним!» − пояснила адвокатка.

Сотник додала, що до суду доставили всіх чотирьох поліцейських, яких підозрюють у катуванні чотирьох людей, а поліцейські Сергій Сулима та Микола Кузів ще підозрюються в зґвалтуванні та співучасті.

За її словами, адвокат одного з підозрюваних заперечував продовження слідства, бо «так і не зміг зрозуміти, у чому складність кримінального провадження».


У ніч із 23 на 24 травня поліцейський у своєму службовому кабінеті катував жінку, яку викликали у відділок як свідка. Він одягав на неї протигаз, застосовував кайданки та здійснював постріли з табельної зброї над головою. Після цього кілька разів зґвалтував потерпілу.

25 травня голова Нацполіції звільнив поліцейських, які підозрюються в скоєнні злочину. У той же день двох поліцейських, яких звинувачують у зґвалтуванні, затримало Державне бюро розслідувань.

У липні в Кагарлицькому відділенні поліції повідомили про підозру в тортурах ще двом поліцейським.

Обкладинка: Євген Карєв для The Village Україна

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.