Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПонад 800 тисяч людей звинуватили PornHub у заробітку на насильстві

Вони також підписали петицію, щоб порносайт притягнули до відповідальності

Правозахисниця Лайла Мікельвейт і команда Traffickinghub.com звинуватили порносайт PornHub у недбалому ставленні до перевірки наявності насильства у відео й віку учасників. Наразі петицію, яка має на меті притягнути PornHub до відповідальності, підписали 839 701 людина.

У петиції згадуються кілька скандальних справ, пов’язаних із PornHub. Зокрема, про 15-річну дівчину, яка зникла безвісти та яку знайшли аж через рік, коли її мати повідомила в поліцію про те, що на Pornhub показують відео про її зґвалтування. Усього на порносайті виявили 58 таких роликів. Кривдника дівчини помітили на камері в супермаркеті. Зараз його звинувачують у злочині.

Також у петиції згадується, як кілька місяців тому BBC опублікували історію 14-річної дівчини, яку ґвалтували протягом 12 годин, а опісля виклали відеозапис про це на PornHub. Протягом двох місяців дівчина просила, щоб сайт видалив ролик. Їй довелося пригрозити судом, щоб відео нарешті прибрали.


На сайті Traffickinghub пояснюється, що кампанія має на меті притягнути PornHub до відповідальності за заробіток на масовій секс-торгівлі, експлуатації неповнолітніх і жінок. Наразі кампанію підтримують понад 240 організацій.

Підписати петицію можна за посиланням

Фото: Traffickinghub.com

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.