Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗ’явилися нові свідчення проти Гіслейн Максвелл від жертви Епштейна

Суд Нью-Йорка оприлюднив нові документи

Суд Нью-Йорка розкрив електронну переписку між сексуальним злочинцем Джеффрі Епштейном і Гіслейн Максвелл, яку заарештували як його партнерку, пише BBC.

Епштейн писав Максвелл, що вона не зробила «нічого поганого», що суперечить попереднім її твердженням про те, що вона не контактувала з Епштейном. У своєму проханні про заставу 14 липня адвокати Максвелл повідомляли, що вона не контактувала з Епштейном більше десяти років.

Суд Нью-Йорка розкрив майже 350 сторінок нового документа, де є свідчення Вірджинії Джуффре від 2016 року, яка стверджувала, що її змушували займатися сексом з Епштейном і його друзями на приватному острові та в будинках Епштейна.

Вірджинія Джуффр заявила, що саме Максвелл її завербувала з метою «торгівлі людьми» та що Максвелл так само брала участь у секс-торгівлі, як і сам Епштейн.

«Гізлайн Максвелл [є] людиною, яка мене аб’юзила. Вона навчала мене, як сексуальну рабиню, знущалася з мене фізично та психологічно. Будучи жінкою, це огидно», − додала Джуффр.

У заяві 2016 року Максвелл спростувала всі звинувачення, висунуті проти неї Джуффр і назвала її «брехухою».


Максвелл заарештували 2 липня в її маєтку в Нью-Гемпширі. Її звинувачують у заманюванні дівчат до резиденцій, якими володів Епштейн. Вона допомагала знаходити, доглядати й транспортувати дівчат у віці до 14 років, яких потім відправляли в сексуальне рабство. За це Максвелл загрожує 35 років в’язниці.

Обкладинка: Netflix

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.