Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЖурналістка Елісса Надворни отримала премію «Ґрейсі» за висвітлення війни в Україні

Цією премією відзначають досягнення жінок у медіа

Американська журналістка Елісса Надворни стала лауреаткою щорічної премії «Ґрейсі», яка відзначає видатні досягнення жінок у медіа.

Журналістку нагородили за радіо-інтерв’ю They've spent a lifetime in Kyiv («Вони провели все життя в Києві»), яке вона створила минулого року. Тоді Надворни провела в Україні кілька місяців, упродовж яких збирала інформацію про російсько-українську війну. У своїй роботі вона робила особливий акцент на впливі війни на сім’ї й дітей.

У списку нагороджених матеріалів також є й інші, що розповідають про нинішню Україну.

У цьому році премія «Ґрейсі»присвячена формату сторителінгу. «Цьогорічні лауреатки є прикладом духу Ґрейсі Аллен завдяки їхньому винятковому таланту й інноваційному баченню. Їхня непохитна відданість своїй справі й наполеглива рішучість порушувати кордони засвідчує важливість ролі жінок у формуванні культурного ландшафту», – сказала Беккі Брукс, президентка Фонду Альянсу жінок у медіа.

Серед лауреатів також опинилися герцогиня й ведуча подкасту Меган Маркл, акторки Аманда Сайфрід і Дрю Беррімор й інші.

Церемонія нагородження відбудеться 23 травня, на галазаході в Лос-Анджелесі.

Премія «Ґрейсі» – американська премія, яка вручається щорічно, починаючи з 1999 року, жінкам, які зробили значний внесок у галузі телебачення, радіо, реклами й театру.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.