Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПомічник Ніка Вуйчича розповів, що той звільнив його через гомосексуальність

Коли побачив з веселковим прапором

Нік Вуйчич звільнив свого помічника Брендона Шварца після того, як дізнався про його гомосексуальність. Про це Шварц написав у колонці Advocate, виданні про ЛГБТ-спільноту.

«Нік Вуйчич був героєм мого дитинства. Мене надихнула його історія про те, як він знайшов сили й оптимізм, незважаючи на те, що народився без рук і ніг. Зрештою Нік став одним із моїх найближчих друзів, а потім моїм роботодавцем. Я працював його помічником майже два роки, але все змінилося похмурим поворотом після того, як він дізнався, що я гей», − написав Брендон Шварц.

За його словами, Нік Вуйчич дізнався про це, коли після стрілянини в гей-клубі Pulse помічник опублікував фото з кулаком, на якому був намальований веселковий прапор. Тоді Нік Вуйчич сказав, що Брендон більше не може працювати на нього, і їхнє спілкування швидко завершилося.

«Нік залишається відвертим критиком спільноти queer, тож я знав, що він не буде підтримувати мою сексуальність, але я не мав поняття, що все так відбудеться», − написав Брендон Шварц.

Брендон Шварц пропрацював помічником Ніка Вуйчича майже два роки − з початку 2015 до серпня 2016 року. Тоді йому запропонували подати у відставку й дали два місяці відпустки.

«Після гніву, депресії та суїцидальних настроїв я вирішив пробачити людині, яка відкинула мене. Я думав, що образ гомофобної людини, яка виступає проти булінгу, іронічний, але іронія перетворилася на трагедію, коли Нік Вуйчич розповідав студентам по всій країні про булінг, жодним чином не згадуючи про булінг ЛГБТ-людей. Якщо хтось виступає проти булінгу, але відмовляється виступати проти булінгу всіх людей, тоді ці слова порожні», − підкреслив колишній помічник Ніка Вуйчича.

Фото: Нік Вуйчич

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.