Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАналітика «Повернись живим» звинувачують у жорстокому поводженні з дівчиною. Що відомо

Фонд уже відреагував на ситуацію

Аналітика українського фонду допомоги армії «Повернись живим» Олександра Бурлака звинувачують у фізичному й психологічному насильстві щодо дівчини.

Звинуватила Бурлака сумчанка Надія Сазонова, яка тривалий час була з ним у стосунках. Вона розповіла, що Бурлака неодноразово бив її, тиснув психологічно, обмежував її свободу й експлуатував: змушував готувати йому, купувати речі і, як стверджує дівчина, діставати наркотичні речовини.

«Усе пояснювалося тим, що в Алєкса депресія, у якій винна я, і, якщо хочу допомогти, я маю обслуговувати його й не говорити з ним, поки він не відновиться», – пише Надія.

Дівчина розповіла, що вперше Бурлака побив її у квітні 2021 року, вдруге – після того, як до них приїхав друг із Туреччини. «Алєкс не хотів, щоб я з’являлася на людях поряд із ними, бо «спочатку мені треба стати людиною», – розповіла Надія. За її словами, після цього побої не припинялися.

«Він знав, чого я боюся найбільше. Я теж знаю, чого він боїться найбільше – розголосу правди. Хотілося б сказати, що я десь прикрасила чи перебільшила, але, на жаль, узагалі ні. Це дійсно відбувалося зі мною», – написала Надія.

У «Повернись живим» відреагували на ситуацію в коментарях під публікацією Надії: «Нам дуже сумно читати подібні речі. Олександр нещодавно приєднався до нашої команди й пройшов випробувальний термін. Будь-які прояви насилля є неприпустимими й не толеруються фондом. Розпочали щодо цього внутрішню перевірку».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.