Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Готова стати національним лідером»: Тихановська звернулася до білорусів

І провести нові президентські вибори

Кандидатка в президенти Білорусі Світлана Тихановська в новому відеозверненні до білорусів заявила, що готова стати національним лідером країни.

«У мене не було й немає ілюзій щодо своєї політичної кар’єри. Я не хотіла бути політиком, але доля розпорядилася так, що вона опинилася на передовій протистояння зі свавіллям і несправедливістю. Ви віддали мені свої голоси, і я дуже це ціную. Ми всі хочемо вийти з цього безкінечного кола, у якому ми опинилися 26 років тому. Я готова виступити в цей період як національний лідер, щоб країна заспокоїлася, увійшла в нормальний ритм», − сказала вона.

За словами Тихановської, вона хоче підготувати законодавчу базу й умови для того, щоб організувати нові президентські вибори в країні, які будуть «реальними, чесними й прозорими».

Раніше Тихановська почала збір підписів усіх, хто проголосував за її кандидатуру на виборах 9 серпня. За остаточними офіційними результатами, на виборах укотре переміг чинний президент Олександр Лукашенко, але штаб Тихановської не визнає цих результатів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.