Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПеріс Хітлон розповість про пережитий підлітковий булінг та аб’юз у новій документалці

Уже у вересні

Періс Хітлон випустить документальний фільм, у якому вперше розповість про пережитий у підлітковому віці булінг та аб’юз. Стрічка під назвою This Is Paris вийде на YouTube-каналі моделі вже 14 вересня, пише TeenVogue.

Документальний фільм детально розповість про життя Періс Хілтон, зокрема про її досвід у школах-інтернатах у підлітковому віці. За словами моделі, її відправили в інтернат у 17 років, а батьки були настільки суворі, що це змусило її збунтуватися.

Періс описала майже рік у школі Прово Каньйон у штаті Юта. Вона стверджує, що там щодня зазнавала фізичного й емоційного насильства.

«З моменту, відколи я прокидалася, цілий день мені кричали в обличчя, казали жахливі речі. Персонал постійно змушував мене почуватися погано. Я думаю, їхньою метою було розбити нас. Вони фізично ображали, били й душили нас. Вони хотіли вселити страх у дітей, щоб ми сильно боялися не послухатися їх», − розповідала Періс Хілтон в одному з інтерв’ю.

У своєму документальному фільмі вона хоче показати, які зловживання відбуваються в інтернатах. «Я хочу стати голосом для дітей, а тепер і для дорослих, які мали подібний досвід. Я хочу, щоб це припинилося назавжди, і зроблю все можливе, щоб це сталося», − підкреслила Періс Хілтон.

Обкладинка: This is Paris

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.