Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСвітлана Тихановська прокоментувала інавгурацію Олександра Лукашенка

Назвала це фарсом

23 вересня відбулася інавгурація Олександра Лукашенка, яку він влаштував сам зі своїми прибічниками. Про це повідомило держінформагентство БелТА. Лідерка опозиційного руху й головна конкурентка Лукашенка на виборах Світлана Тихановська прокоментувала цю подію.

Відеозаяву політикині опублікували в Telegram-каналі «Пул Першої». За словами Тихановської, спроба Лукашенка визнати себе легітимним призвела до втрати колишніх повноважень.

«Це означає, що його накази силовим структурам більше нелегітимні. А значить, не підлягають виконанню. Я, Світлана Тихановська, є єдиною лідеркою, яку обрав білоруський народ. І наше завдання – разом побудувати нову Білорусь», – сказала у зверненні Тихановська.

Також у відео політикиня розповіла, що нещодавно відвідувала Брюссель, де зустрічалася з представниками різних країн Європи. За її словами, вони підтримують білоруський народ у вимозі припинити насилля та звільнити політв’язнів. Також Тихановська додала, що в країни є можливість отримати фінансову допомогу, яка передбачена після перемоги демократії.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.