Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Twitter розпочався ЛГБТ-флешмоб #ProudBoys. Це назва ультраправої організації

Переосмислення словосполучення Proud Boys

У Twitter розпочався флешмоб проти ультраправого руху Proud Boys. Відтепер гей-пари публікують під хештегом #ProudBoys фото своїх коханих, щоб змінити асоціації, які виникають із цим словосполученням.

Усе почалося під час передвиборчих дебатів кандидатів у президенти Джо Байдена й Дональда Трампа. Останній у відповіді на питання, чи засуджує він діяльність організації, ужив фразу stand back and stand by. У контексті вона може мати декілька перекладів, один з яких означає висловлення підтримки. Такі слова президента ультраправа організація сприйняла, як підтримку своєї діяльності, повідомляє CNN.

У відповідь на ці події ЛГБТ-пари розпочали флешмоб. Дослівно Proud Boys означає «горді хлопці». Саме тому геї й бісексуали почали викладати фото своїх коханих.

«Переосмислення #ProudBoys – це чудово. Я й мій чоловік разом уже 20 років, три з яких у шлюбі. І ми обоє – горді хлопці», – зазначив один з учасників флешмобу. Цікаво, що акаунту самої ультраправої організації у Twitter немає. Ще у 2018 році соцмережа забанила Proud Boys за ідеологічну пропаганду.

Нагадаємо: Proud Boys – ультраправа організація, до якої входять лише чоловіки. Організація підтримує антиміграційні закони і шовінізм.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.