Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСуд Німеччини відмовив мусульманину в громадянстві, бо той не потис руку жінці

Причиною його поведінки є «релігійна заборона»

У п’ятницю 16 жовтня адміністративний суд Німеччини відмовив мусульманину у громадянстві. Усе через те, що чоловік відмовився тиснути руку уповноваженій жінці.

Інцидент стався у 2015 році. Тоді лікар, який прибув у Німеччину з Лівії у 2002 році, майже отримав громадянство країни. Чоловік успішно пройшов усі тести й перевірки, але коли справа дійшла до вручення свідоцтва про натуралізацію, він відмовився потиснути руку уповноваженій особі, яка виявилась жінкою.

Тоді чоловік пояснив це «релігійною забороною», а також обіцянкою дружині «не тиснути руки іншим жінкам». Рішення про надання громадянства було скасовано майже відразу. Упродовж 5 років чоловік намагався оскаржити рішення в різних інстанціях. А 16 жовтня отримав чергову відмову в адміністративному суді Баден-Вюртембергу.

У суді заявили, що той, хто відкидає рукостискання через «фундаменталістську концепцію культури та цінностей», бо вважає жінок «небезпекою сексуальних спокус», тим самим відкидає «інтеграцію в німецькі умови життя».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.