Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДокументи у справі Гінслейн Максвелл оприлюднять до 22 жовтня

Наразі Максвелл загрожує 35 років ув’язнення

20 жовтня Американський окружний суд постановив, що документи у справі Гінслейн Максвелл повинні бути оприлюднені до 22 жовтня.

Розголошенню підлягає заява Максвелл, яку вона зробила у 2016 році, щодо стосунків із Джефрі Епштейном. Раніше Максвелл та її адвокати боролись за те, щоб цей документи не потрапив до громадськості.

Рішення про розголошення було прийнято через свідчення американки Вірджинії Джуффре, яка звинуватила Максвелл у сприянні Епштейну в торгівлі нею для сексу з ним та іншими заможними людьми.

Як повідомляє Reuters, у понеділок 19 жовтня Максвелл заявила, що її інтереси переважають над правом громадськості побачити її заяву. Адвокати Максвелл також стверджували, що заява містить конфіденційну інформацію, а її оприлюднення перешкоджає праву Максвелл отримати справедливий суд. Однак суддя відхилив цю заяву.

Гінслейн Максвелл так і не визнала себе винною у сприянні секс-торгівлі неповнолітніми спільно з Джеффрі Епштейном. Наразі вона перебуває у в’язниці в Брукліні. Їй загрожує 35 років ув’язнення.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.