Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСуд відпустив з-під варти підозрюваного у справі про зґвалтування у Кагарлику

Йому змінили запобіжний захід

Голосіївський районний суд відпустив з-під варти колишнього співробітника Кагарлицього поліцейського відділку Ярослава Левандюка, який є фігурантом справи про катування та зґвалтування жінки. Про це повідомила адвокатка потерпілої Злата Симоненко.

Підозрюваного перевели на цілодобовий домашній арешт, однак про підстави такого рішення суд не повідомив.

«Для звільнення особи, яка підозрюється в особливо тяжкому злочині, з-під варти мають бути обґрунтовані підстави. Що саме змінилося з часу обрання запобіжного заходу і чому змінилась думка судді, не зрозуміло. Чекаємо на повний текст рішення», – сказала адвокатка.

Повний текст рішення буде оприлюднено 2 листопада. Також 27 жовтня Генеральна прокуратура повідомила, що керівнику Кагарлицього поліцейського підрозділу оголошено про підозру у невжитті ним заходів для припинення дій його підлеглих, про які йому було відомо. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, у ніч із 23 на 24 травня у поліцейському відділку у Кагарлику правоохоронці катували й зґвалтували жінку, яку викликали у відділок як свідка. Згодом підозрюваних у злочині взяли під варту, без права внесення застави. Проти поліцейських відкрили кримінальну справу.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.