Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниInstagram змінить політику щодо фото з напівоголеними тілами

Після інциденту з Найомі Ніколас-Вільямс.

Instagram змінить політику щодо фотографій, на яких зображені напівоголені люди. Про це повідомляє Dazed.

Таке рішення є результатом інциденту із блокуванням фотографії темношкірої плюс-сайз моделі Найом Ніколас-Вільямс. Тоді Instagram видалив її фото, на якому модель прикриває рукою груди, аргументуючи свої дії тим, що світлина суперечить політиці соцмережі щодо оголених тіл. Натомість модель звинуватила Instagram у цензурі й зазначила, що схожі фото білих худих жінок не блокують.

Ситуація трапилась в серпні й спричинила масові дискусії щодо політики Instagram. В мережі навіть зареєстрували петицію з вимогою переглянути політику публікації подібних світлин, яку наразі підписали близько 23 тисяч людей.

Представники соцмережі Facebook, яка володіє Instagram, заперечили, що світлину Найомі Ніколас-Вільямс видалили через дискримінацію. Вони зазначили, що модель на фото стискає груди, а це найчастіше пов’язано із порнографією.

«Ми уважніше вивчили це питання і зрозуміли, що це був випадок, коли наша політика щодо таких світлин була неправильно застосована. Ми зрозуміли, де ця політика не відповідає дійсності, і як ми можемо її вдосконалити», – зазначили вони.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.