Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПоліцейського у справі про зґвалтування у Кагарлику відпустила суддя, яку мали звільнити

Ще у 2018 році

Суддя, яка відпустила з-під варти Ярослава Левандюка, підозрюваного у справі про зґвалтування у Кагарлику, підлягала звільненню. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила неурядова організація «Центр протидії корупції».

«Рішення ухвалила така собі суддя Олександра Колдіна (на фото). В 2018 році вона НЕ пройшла оцінювання і її мали звільнити, але ніт! Вища Рада Правосуддя (хто б сумнівався) майстерно відмазала Колдіну і тепер вона відпускає катів, а паралельно отримує за свою "роботу" по 600 тисяч грн на рік», – йдеться у пості.

Поки рахують результати виборів, Голосіївський райсуд Києва під шумок відпустив з-під варти екс-поліцейського Левандюка....

Опубликовано Центр Протидії Корупції Вторник, 27 октября 2020 г.

Повний текст рішення і, відповідно, його аргументація будуть оприлюднені 2 листопада. Як зазначає адвокатка потерпілої у цій справі, для звільнення з-під варти особи, яка підозрюється в особливо тяжкому злочинні, у судді мають бути обґрунтовані підстави.

Нагадаємо, 27 жовтня Голосіївський районний суд змінив запобіжний захід колишньому співробітнику Кагарлицького поліцейського відділку Ярославу Левандюку з тримання під вартою на домашній арешт.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.