Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАмериканська конгресменка Александрія Окасіо-Кортес з'явилась на обкладинці Vanity Fair

Грудневий номер

Членкиня демократичної партії США Александрія Окасіо-Кортес з’явилась на обкладинці грудневого номера журналу Vanity Fair.

Також конгресменка дала інтерв’ю журналу, в якому розповіла про свої політичні плани, тиск через роботу й амбіції. Зокрема політикиня розповіла про загрози своєї безпеки й те, яким нападкам піддається, будучи наймолодшою представницею парламенту в історії.

«Я прокидалася вранці й буквально отримувала стос фотографій, переданих поліцією Капітолію або ФБР. Мовляв, це люди, які сьогодні хочуть вбити вас», – розповіла 31-річна Окасіо-Кортес в інтерв’ю.

Окрім політики Окасіо-Кортес розповіла і про інші важливі життєві рішення. Зокрема вона замислюється над тим, чи варто їй заморожувати яйцеклітини, аби мати можливість надалі стати матір’ю.

Фотографом обкладинки й зйомки став Тайлер Мітчел – нью-йоркський митець, перший темношкірий, який зняв обкладинку Vogue. У зйомці Кортес позує в образах від Вельс Бонерр, Кароліни Еррери й Крістофера Джона Роджерса. Повне інтерв’ю можна прочитати за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.