Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниBurberry приєднався до благодійної ініціативи, яка допомагає дітям під час пандемії

Спільно з Маркусом Рашфордом

Burbbery приєднався до благодійної ініціативи присвяченої піклуванню про дітей під час пандемії. Про це бренд повідомив на своїй Instagram сторінці, опублікувавши лист футболіста «Манчестер Юнайтед» Маркусом Рашфордом до «себе 10-річного».

Наразі бренд об’єднався Рашфордом, який веде активну соціальну кампанію по наданню безкоштовного харчування дітям у Великій Британії, які опинились у складному становищі через пандемію.

«Коли будете відчувати, що ви маєте зовсім мало, знайте, є люди, які готові віддати. Просто будьте готові постукати у двері. Там будуть їжа і хтось, з ким можна поговорити… Будь ласка ніколи не їдіть спати з думкою, що вам у цьому світі не відведенна певна роль. Повірте мені, ваші можливості – безмежні», – звертається до дитей футболіст у листі.

Об’єднавшись, Burberry і Рашфорд допоможуть фонду Fareshare, який займається фінансуванням 11 тисяч різних благодійних організацій у Великій Британії.

Відповідне рішення про співпрацю було прийняте після того, як у Великій Британії прийняли закон про скасування безкоштовного харчування дітей в школі протягом усього осіннього півріччя.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.