Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРеперка Lizzo знялась з американським прапором і подякувала за голосування

«Залишайтесь рішучими»

4 листопада американська реперка Lizzo опублікувала на своїй Instagram-сторінці фото, на якому вона позує оголеною з прапором Сполучених Штатів Америки.

«Коли я думаю про цю країну, я не думаю про її закони, я думаю про її людей… Я думаю про те, як ця країна належить гнобителю та як пригноблені замикаються в долині капіталізму… Через вас я все ще сподіваюся. Я вірю в країну, яка слухає крики людей, що протестують і не політизує смерть… Я вірю в справедливість, рівність, повне вилучення релігії там, де їй не належить бути. Нехай релігія живе у церквах і місцях молитов... поза Конгресом», – ідеться в пості Lizzo.

Реперка також зазначила, що сподівається на соціальні зміни, які, за її словами, відбудуться зовсім скоро. У підсумку вона закликала своїх підписників залишатися рішучими.

«Залишайтеся рішучими, і дякую вам за те, що голосували», – написала Lizzo.

Нагадаємо, на цьогорічних парламентських виборах відразу четверо жінок, яких Дональд Трамп критикував за «неамериканське» походження, отримали місце в Палаті представників. Зокрема, Александрія Окасіо-Кортес удруге була обрана від штату Нью-Йорк.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.