Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБрітні Спірс відмовилася виступати на сцені, поки батько залишається її опікуном

Опікунство над співачкою триває вже 12 років

10 листопада суддя Вищого суду Лос-Анджелеса Бренда Пенні відмовилася відсторонити Джеймса Спірса від опікунства над Брітні Спірс. Водночас суддя сказала, що розгляне подальші клопотання про остаточне усунення Джеймса Пірса, які адвокат співачки Самуель Інгем планує подати.

Після оголошення рішення Інгем заявив, що Брітні Спірс «відмовляється виступати на сцені, допоки її батько контролює її життя».

Натомість адвокат Джеймса Спірса, Вівіан Лі Торін, зазначила, що вона не бачить підстав для відсторонення її клієнта від справи. А також додала, що за час опікунства власний капітал співачки примножився, перевищуючи 60 мільйонів доларів.

Нагадаємо, опікунство над Брітні Спірс розпочалося у 2008 році, коли в співачки стався нервовий зрив. Як правило, така опіка є тимчасовою та встановлюється над людьми зі зниженою здатністю ухвалювати самостійні рішення. Проте Спірс знаходиться під опікою свого батька Джеймса Пірса вже 12 років. Без його згоди вона не може витрачати гроші, наймати юриста та навіть одружуватися. 22 серпня термін опікунства закінчився, його треба було поновлювати. Однак Брітні Спірс попросила, щоб роль опікунки взяла її помічниця Джоді Монтгомері.

Детальніше про те, що відбувається з Брітні Спірс, читайте в статті Wonderzine Україна.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.