Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПрем’єр-міністр Австралії перебив міністерку. Її запитали про ставлення до жінок в парламенті

Питання стосувалось нещодавнього розслідування щодо сексизму в парламенті

Прем’єр-міністр Австралії Скотт Моррісон перебив свою колегу міністерку у справах сім'ї та соціальних служб Енн Растон, коли ту запитали про зміни в ставленні до жінок в парламенті.

Питання журналіста стосувалося закону bonk ban (таку назву він отримав у ЗМІ) про заборону стосунків між політиками та їхніми підлеглими, який був ухвалений у 2018 році.

Нові подробиці ухвалення цього закону, зокрема, були викладені й у розслідуванні щодо сексизму в парламенті. У розслідуванні зазначалося, що закону передували інциденти за участю декількох високопосадовців і тогочасного прем’єра Малкольма Тернбулла.

«Ви, як жінка в парламенті, оцініть, поліпшилася чи погіршилася культура всередині (парламенту – ред.) після bonk ban?» – запитав журналіст міністерку Енн Растон.

Растон лише почала відповідати, проте її перебив прем’єр. Він зазначив, що вживання терміну bonk ban знецінює проблему. Також він зазначив, що в парламенті ставляться до цього вельми серйозно.

Коли Растон взяла слово, вона сказала, що може говорити, лише посилаючись на власний досвід, і що у її випадку всі колеги висловлювали повагу до неї.

Фото: Facebook Anne Ruston

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.